> Βιωματικό σεμινάριο με θέμα τις ΓονεΪκες σχέσεις. 14 Μαϊου 2015

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στους Κύκλους Ζωής θα ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ένα βιωματικό σεμινάριο με θέμα τις σχέσεις γονιού παιδιού, διερευνώντας τον δικό μας ρόλο ως παιδιά των γονιών μας και ως γονείς των παιδιών μας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσα από την συνεργασία της Δραματοθεραπείας και του Rebirthing BreathWork με την καθοδήγηση της breathworker Νικολέττας Τηλιγάδα.
Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες δηλώστε άμεσα συμμετοχή. Σας περιμένουμε!

Ακολουθούν πληροφορίες που αφορούν χρήσιμες πληροφορίες.
Ωρα: 18.00
Διάρκεια: 3 ώρες
Τιμή: 20 ευρώ
Τηλ επικοινωνίας: 2392076009/ 6977824541

Τι είναι το Rebirthing BreathWork ;
Το rebirthing breathwork (κυκλική συνεχής αναπνοή) είναι μια τεχνική συνειδητών αναπνοών που εφαρμόζεται στο breathwork, ένας φυσικός και απλός τρόπος αναπνοής με εκπληκτικά και άμεσα αποτελέσματα. Oι ενδιαφερόμενοι ξαπλώνουν σε μια άνετη θέση και με κλειστά μάτια αναπνέουν κυκλικά (χωρίς παύση μεταξύ εισπνοής και εκπνοής) για μια ώρα. Αυτή η τεχνική αναπνοών επιτρέπει τη σταδιακή μετάβαση σε μια κατάσταση αυξημένης επίγνωσης και αισθητικότητας (non-ordinary state of conscioussness). Σε αυτήν την κατάσταση ο κάθε ενδιαφερόμενος συνδέεται με τον εσωτερικό θεραπευτή του και αφομοιώνει/ αποφορτίζει/ απελευθερώνει ακριβώς ότι χρειάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η κάθε συνεδρία είναι διαφορετική και μοναδική για τον καθένα και λειτουργεί βιωματικά από την πρώτη κιόλας φορά.

Γιατί να το κάνω ;
Γιατί αναπνέουμε. Συνέχεια. Και πάντα.
Γιατί η αναπνοή συνδέεται άμεσα και καθορίζει την υγεία μας σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί αναπνέουμε περίπου 20.000 φορές την ημέρα και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε.
Γιατί είναι μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών λειτουργιών μας.
Και γιατί είναι συναρπαστικό όταν ανακαλύπτουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε μόνο με την αναπνοή μας, ένα τόσο ισχυρό εργαλείο που έχουμε συνέχεια στη διάθεσή μας!

Η Τηλιγάδα Νικολέττα είναι πιστοποιημένη breathworker από το Διεθνή Οργανισμό Rebirthing Breathwork International. Η αναζήτηση και η ενασχόλησή της με την ολιστική προσέγγιση ξεκίνησε το 2006 με την επαφή της με το NSA (Network Spinal Analysis) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με διαρκή συμμετοχή σε σεμινάρια και επιμορφώσεις.
Tη συναρπάζουν οι απεριόριστες ικανότητες ανάπτυξης και αυτοθεραπείας των ανθρώπων και πλέον έχει αφοσιωθεί σε αυτό επαγγελματικά. Επιθυμία και όραμά της είναι να υποστηρίζει ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, ψυχικό - συναισθηματικό, διανοητικό - πνευματικό) εφαρμόζοντας απλούς, άμεσους, αποτελεσματικούς και φυσικούς τρόπους. Είναι μέλος του IBF (International Breathwork Foundation) και του RBI (Rebirthing Breathwork International) και είναι κάτοχος 2ου βαθμού Usui Reiki.

Παλαιότερες
αναρτήσεις
2023202020182016201520142013