> Παραμύθι για θυμωμένους γονείς 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα παραμύθι

για θυμωμένους,

κουρασμένους γονείς!

 

«Άλλοι σπείρανε αυτό που εμείς τρώμε.

Εμείς σπέρνουμε αυτό που άλλοι θα φάνε.»
Αρχαίο Περσικό Γνωμικό

 

Εκπαίδευση γονέων. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημιουργική ομάδα παραμυθιού. Θα επικεντρωθεί σε θέματα ομάδα Διαχείρισης κρίσεων και Θυμού και θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τον δικό μας θυμό με στόχο να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε σταδιακά στον ρόλο μας ως γονείς και ως παιδιά των γονιών μας.


Στόχος πάντα είναι το προσωπικό μας ταξίδι μέσα στην επίγνωση του εαυτού μας και του ρόλου μας ως γονείς των παιδιών μας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε την δική τους ανακλαστική συμπεριφορά, απέναντι μας. Μέσα από μια διαδικασία ανάλυσης του θυμού μας και  στη συνέχεια με τη δημιουργία των προσωπικών παραμυθιών του κάθε ενός, θα δώσουμε μια νέα διάσταση στην προσωπική μας ένταση και στην αίσθηση της αποτυχίας μας ως γονείς, κάθε φορά που η εκείνη φτάνει στα κόκκινα.


Το παραμύθι θα ολοκληρωθεί και στόχος είναι όλα τα παραμύθια να εκδοθούν μαζί σε ένα βιβλίο. Η ομάδα θα συναντιέται κάθε 15 ημέρες. Η κάθε συνάντηση διαρκεί 1 1/2 ώρα. Ο αριθμός των μελών της ομάδας δεν γίνεται να είναι μικρότερος από 4 και μεγαλύτερος από 12 άτομα. Φοράμε πάντα μαλακά και άνετα ρούχα.

 

Κόστος: 25 ευρώ το μήνα

Έναρξη: Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Λήξη: Τρίτη 21 Ιουνίου

 

Οι συναντήσεις θα γίνονται στο “Σχολειό της Φύσης”

(www.sxoliotisfysis.gr | 2o χλμ Τριλόφου – Επανωμής, Τ.: 23920 64370)

Παλαιότερες
αναρτήσεις
202020182016201520142013