> «Ταξίδι στο χρόνο με μια παλιά φωτογραφία…» 25 Απριλίου 2014

Πάρτε μαζί σας μια φωτογραφία. Μια φωτογραφία που για κάποιο λόγο είναι σημαντική! Παλιά ,καινούρια, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να κρύβει μέσα της κάτι σημαντικό, ένα γέλιο, ένα δάκρυ, μια ανάμνηση χαραγμένη κι ελάτε να την μοιραστείτε μαζί μας στους Κύκλους!

Παρασκευή φροντίδας  25 Απριλίου. Μια βραδιά που θα ξεσηκώσει  μνήμες. Μνήμες που θα γίνουν μονοπάτια… και ποιος ξέρει που μπορεί να σε οδηγήσουν… Μια εικόνα, μια μνήμη, το σώμα ξυπνά και θυμάται κάθε συναίσθημα, κάθε λεπτομέρεια.

Γιατί αυτή η φωτογραφία είναι σημαντική  και τι να σημαίνει; Ποιο κομμάτι της ζωής σου ζει μέσα της και ξυπνά μαζί της; Είναι δύσκολο να τραβήξεις μπροστά αν δεν  τακτοποιήσεις μέσα σου, ότι άφησες  πίσω…

Μια ομάδα αυτοβοήθειας κι αυτοανακάλυψης, μέσα από δημιουργικά  workshops, μουσική, παιχνίδι και ασκήσεις  χαλάρωσης. Στόχος το μοίρασμα και η εσωτερική αναζήτηση.

Στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα μπορεί κανείς να έρθει μόνος του ή με παρέα. Θα υπάρχουν καφέδες, γλυκά και κάθε λογής ροφήματα. Τα άτομα δεν μπορούν να είναι λιγότερα από 3 και περισσότερα από 14. Φοράμε πάντα μαλακά και άνετα ρούχα.

Ώρα προσέλευσης 17.30.
Η συνάντηση κρατά 3 ώρες και το κόστος είναι 25 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής
επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα.

Παλαιότερες
αναρτήσεις
202020182016201520142013